Kommunale værdighedspolitikker sætter værdighed på dagsordenen Videnscenter for værdig ældrepleje har undersøgt kommunernes erfaringer med at udvikle og omsætte værdighedspolitikkerne til praksis, og det viser sig, at arbejdet med værdighed er blevet styrket.

Det er lovpligtigt for alle kommuner at vedtage en politik, der beskriver principperne for kommunens ældrepleje. Det blev besluttet med loven om værdighedspolitikker, som blev vedtaget i 2016. Værdighedspolitikkerne skal vedtages inden for det første år af en ny valgperiode, så den opgave står kommunerne overfor netop nu. Seks år efter lovens indførelse har Videnscenter for værdig ældrepleje undersøgt, hvilke erfaringer kommunerne så har gjort sig med værdighedspolitikkerne i løbet af de seneste seks år.  »Undersøgelsen viser, at værdighedspolitikkerne har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind