Randers: Individuel støtte er vigtig for ­KOL-ramte borgere Randers Kommune bliver i en ny undersøgelse af kommunernes KOL-tilbud fremhævet som eksemplarisk. Den midtjyske kommune fokuserer på den enkelte borgers støttebehov.

84 pct. af kommunerne har målrettede KOL-forløb til deres borgere, konkluderer en tværfaglig arbejdsgruppe i en ny undersøgelse, som KL’s nyhedsbrev Momentum har publiceret. En af de kommuner, der bliver fremhævet som et mønstereksempel af gruppen er Randers, hvor man siden 2007 har arbejdet på det forløb, der i dag bliver tilbudt til kommunens borgere med KOL. Forløbet varer syv uger og indeholder en indledende samtale, hvor borgerne bliver testet på en række fysiske parametre. Der bliver også talt om...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind