Kommuner har gode KOL-tilbud, men ingen ved, hvor mange der får dem Kommunerne får ros for deres tilbud til borgere med KOL, men det er umuligt at sige hvor mange, der faktisk får glæde af tilbuddene, lyder det fra professor i lungemedicin.

En tværfaglig arbejdsgruppe med deltagelse af både kommuner, forskere og interesseorganisationer roser i KL’s nyhedsbrev Momentum kommunerne for i høj grad at have løftet deres indsats for KOL-patienter de seneste år. 84 pct. af kommunerne har iflg. undersøgelsen et tilbud specifikt målrettet KOL-patienterne, der indeholder både undervisning, rygeafvænning, træning og ernæringsvejledning. De resterende kommuner tilbyder patienterne at deltage i andre indsatser. Peter Lange, der er professor i lungemedicin ved Københavns Universitet, har siddet med i arbejdsgruppen, og han roser kommunerne for deres...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.