Knap halvdelen af landets kommuner arbejder nu på at få folk op i tid 43 kommuner har nu sluttet sig til en fælles indsats, der skal forsøge at finde løsninger på, hvordan man får flere kommunale ansatte til at arbejde mere.

Der er personalemangel, og det udfordrer vores velfærd. Hvis man kan finde en løsning, så flere kommunalt ansatte vil arbejde mere, er potentialet »enormt«, mener Kommunernes Landsforening, som sammen med Forhandlingsfællesskabet stablede indsatsen »En Fremtid med Fuldtid« på benene tilbage i 2018. Nu er 43 kommuner en del af indsatsen. Over halvdelen af dem har været med i flere år, hvor de hver især har arbejdet på at finde lokale løsninger. Et eksempel er Ikast-Brande Kommune, hvor et plejecenter bad...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.