KL’s socialformand: Der er tiltag, vi higer efter at genoptage
»Det er klart, at den direkte og tætte kontakt, som nogen efterspørger, den har været begrænset. Det har givet udfordringer, og har medført et behov for, at vores medarbejder udvikler nye og kreative løsninger,« siger Thomas Adelskov (S), formand for KL's socialudvalg.

KL’s socialformand: Der er tiltag, vi higer efter at genoptage Coronakrisen har sat nærvær og samvær på pause, og det kan være svært for udsatte borgere. Kommuner skal afbøde den sociale slagside, siger formand for KL’s socialudvalg.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind