KL: Langt fra nok med 800 mio. kr. til sundhedshuse Budskabet til regeringen var klart, da Kommunernes Landsforening tirsdag afholdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde om de igangværende økonomiforhandlinger med regeringen.

Der er brug for sundhedshuse i fremtidens Danmark, hvis kommunerne skal kunne løfte opgaven, når supersygehusene står færdige. Og det kræver langt mere end de 800 mio., regeringen har planlagt at sætte af, hvis det for alvor skal rykke. Derfor vil KL  i de igangværende forhandlinger stille krav om, at regeringen bevilger flere penge til sundhedshuse. »Kommunalpolitikerne har meget stærkt fokus på, at kommunerne skal kunne levere et stærkt tilbud på sundhedsområdet, når den nye sygehusstruktur er fuldt implementeret i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind