Kommuner klar med plan for det nære sundhedsvæsen Kommunernes Landsforening lancerer i dag udspillet ‘Sammen om sundhed’. Udspillet er KL’s bud på et integreret, samarbejdende sundhedsvæsen, og skal tjene som udkast til forhandlingerne om en plan for det nære sundhedsvæsen.

»Et sundhedsvæsen i verdensklasse vægter forebyggelse, rehabilitering, diagnostik, behandling og pleje ligeligt og som en del af et samlet behandlingsforløb.« Det er de første ord i KL’s nye sundhedsudspil ‘Sammen om sundhed’, der netop er lanceret. Med de ord slår KL fast, at kommunerne ser sig selv som en vigtig spiller i sundhedsvæsenet. Samtidig fornemmer man en kritisk finger mod regeringens planer om at skære i mange af de forebyggelsesindsatser, der var igangsat eller planlagt af den tidligere regering. »Det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind