Horsens vinder hjerneskade-ærespris

Horsens vinder hjerneskade-ærespris Årelangt og målrettet arbejde med at udvikle hjerneskadeområdet har medført, at Horsens Kommune netop har fået tildelt Hjernesagens Ærespris.

Horsens Kommune har som den første kommune modtaget Hjernesagens ærespris, der gives til en person eller organisaton, der har gjort en særlig indsats på hjerneskadeområdet. Prisen gik til den midtjyske kommune, fordi de i flere år har arbejdet målrettet på at udvikle hjerneskadeområdet. F.eks. har Horsens Kommune udviklet konceptet ”Genstart i livet”, som er et samarbejde mellem kommunen, hospitalet, den ramte og de pårørende for at sikre en god genoptræning. »Grundideen i jeres arbejde er aktiv inddragelse – både ved at inddrage...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind