Her er målepunkterne for god kvalitet i sundhedsvæsenet Regeringen, Danske Regioner og KL har præsenteret de nationale mål for sundhedsvæsenet og de underliggende indikatorer, som skal danne baggrund for det fremtidige kvalitetsarbejde.

Otte overordnede mål med en række underliggende målepunkter vil fremover være udgangspunktet for kvalitetsarbejdet i sundhedsvæsnet og være med at afbureaukratisere sundhedspersonalets arbejde. Det er ambitionen i dén plan for fremtidens kvalitetsarbejde, der skal hjælpe sundhedsvæsnets aktører med at holde fokus på det, som gør en positiv forskel for patienterne, som regeringen, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner i dag har præsenteret. »Aftalen om de nationale mål er vigtig for kommunerne, fordi den giver et fælles udgangspunkt, som kan styrke vores lokale samarbejde med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind