Haderslev har ansat ny direktør for Voksen og Sundhed Fra 1. februar skal Rolf Dalsgaard Johansen være direktør for Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune. Han kommer fra en stilling som Voksen- og Sundhedschef i Fredericia Kommune.

Området er det samme, men Rolf Dalsgaard Johansen går fra at være chef til nu at være direktør for Voksen og Sundhed. Fra 1. februar tiltræder han nemlig stillingen som direktør for Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune, fremgår det af en pressemeddelelse. Han har erfaring fra flere kommunale stillinger, senest Fredericia, hvor han har været Voksen- og Sundhedschef siden 2014. Tidligere har han været stabschef i Vejle Kommunes Velfærdsforvaltning. »Jeg glæder mig til samarbejdet med de mange medarbejdere, og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.