Haderslev har ansat ny direktør for Voksen og Sundhed

Haderslev har ansat ny direktør for Voksen og Sundhed Fra 1. februar skal Rolf Dalsgaard Johansen være direktør for Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune. Han kommer fra en stilling som Voksen- og Sundhedschef i Fredericia Kommune.

Området er det samme, men Rolf Dalsgaard Johansen går fra at være chef til nu at være direktør for Voksen og Sundhed. Fra 1. februar tiltræder han nemlig stillingen som direktør for Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune, fremgår det af en pressemeddelelse.

Han har erfaring fra flere kommunale stillinger, senest Fredericia, hvor han har været Voksen- og Sundhedschef siden 2014. Tidligere har han været stabschef i Vejle Kommunes Velfærdsforvaltning.

»Jeg glæder mig til samarbejdet med de mange medarbejdere, og til at vi sammen skal videreudvikle den kommunale velfærd, således borgerne i Haderslev Kommune også i fremtiden oplever, at vi som kommunale medarbejdere er med til at skabe værdi i deres liv. Derudover har vi som kommune en stor opgave i at være medskabende på udviklingen af det nære sundhedsvæsen i Haderslev, hvilket bliver en spændende og meget vigtigt opgave,« siger Rolf Dalsgaard Johansen.

Den nye direktør er cand.merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet, en uddannelse, han bl.a. har suppleret med en Master i Business Administration fra Århus Universitet.

Rolf Dalsgaard Johansen bor i Hedensted sammen med sin hustru og tre børn på 6, 9 og 12 år.

Skriv kommentar