Fredericia finder ny velfærdsdirektør internt Den nuværende direktør for Børn, Unge og Kultur i Fredericia Kommune, Mette Heidemann, overtager nu ansvaret for beskæftigelses- og velfærdsområdet i samme kommune.

Mette Heidemann skifter direktørområde i Fredericia Kommune. For når Yelva Jensen stopper som direktør for Beskæftigelse og Velfærd 31. maj, bliver det Mette Heidemann, som i øjeblikket er kommunens direktør for Børn, Unge og Kultur, der tager over. Mette Heidemann kom til Fredericia Kommune 1. december, hvor hun tiltrådte sin direktørstilling. Før det har hun arbejdet som direktør i Roskilde Kommune med ansvar for job-, social- og sundhedsområde. Det er ikke uden vemod, at Mette Heidemann siger farvel til sit...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind