Gladsaxe søger stadig sundhedschef

Gladsaxe søger stadig sundhedschef Det er ikke lykkedes Gladsaxe Kommune at finde afløseren for Sidsel Vinge i første ombæring, og derfor er jobbet som sundhedschef nu genopslået.

Gladsaxe Kommune har endnu ikke haft held med at finde en ny sundhedschef som erstatning for Sidsel Vinge, der er fratrådt sin stilling. Derfor har kommunen genopslået opslaget, hvor de søger en »visionær og dynamisk« sundhedschef med et bredt netværk på tværs af sundhedssektoren. Den nye sundhedschef skal også: Have indgående kendskab til sundhedsområdet – og den seneste udvikling nationalt og internationalt. Sætte Gladsaxe i en position, hvor kommunen kan påvirke beslutninger i de nationale sundhedsplaner. Kunne skabe samarbejde og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind