Sundhedsdirektør bliver ny kommunaldirektør i Gladsaxe
Ulrich Schmidt-Hansen Har boet i Gladsaxe Kommune i 16 år, og i 2 år har han været kommunens social- og sundhedsdirektør. Fra 1. april er han ny kommunaldirektør i Gladsaxe.Foto: Laila Versemann

Sundhedsdirektør bliver ny kommunaldirektør i Gladsaxe Gladsaxes social- og sundhedsdirektør Ulrich Schmidt-Hansen er fra 1. april Gladsaxes nye kommunaldirektør.

I to år har 45-årige Ulrich Schmidt-Hansen stået i spidsen for social- og sundhedsområdet som direktør i Gladsaxe Kommune. Fra 1. april rykker han til tops i hierarkiet, da han her tiltræder som kommunaldirektør i Gladsaxe.

»I mine snart 2 år som direktør og 16 år som borger i Gladsaxe har jeg oplevet en kommune, der er på forkant, har ambitiøse politikere og fagligt dygtige medarbejdere og ledere. Med Gladsaxestrategien og FN’s verdensmål som ramme har vi alle en klar ambition om at skabe vækst og velfærd til vores borgere og virksomheder. Det skal ske gennem en grøn og bæredygtig omstilling, som ikke alene kan mærkes hos kommunens borgere, men også kan være med til at vise vejen for resten af kommunerne i Danmark. Det er ambitioner, jeg i den grad kan identificere mig med, og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at stå i spidsen for at føre disse ambitioner ud i livet,« siger Ulrich Schmidt-Hansen i en pressemeddelelse.

Inden han blev social- og sundhedsdirektør i Gladsaxe, har han arbejdet som direktør i henholdsvis Holbæk og Herlev med ansvar for både ældre, sundhed, handicap, beskæftigelse, borgerservice, skole, børn og familie. Han har desuden arbejdet i Finansministeriet, Københavns Universitet og Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Gladsaxes borgmester, Trine Græse (S), glæder sig også til at arbejde sammen med den nye kommunaldirektør.

»Ulrich har en meget bred erfaring fra sine 10 år som direktør i den kommunale verden, og han har allerede gjort det rigtig godt i Gladsaxe. Blandt andet her under coronapandemien har han det seneste år vist, hvordan han i den grad evner at sætte sig i spidsen og sikre fælles retning i de mange og store opgaver, vi som kommune har skullet løse i forbindelse med en stor sundhedskrise,« siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Ulrich Schmidt-Hansen overtager direktørposten efter Bo Rasmussen, som har valgt at gå på pension efter ni år som kommunaldirektør. Den nye kommunaldirektør bor i Gladsaxe med sin kone, Laura og deres to børn Cecilie og Christian på 13 og 16 år.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.