Gladsaxe søger sundhedschef Den nye sundhedschef i kommunen med godt 66.000 borgere skal både igangsætte og drive nye sundhedstilbud, arbejde på tværs og klæde den politiske ledelse på til at forstå den komplicerede sundhedssektor.

Gladsaxe Kommune søger en ny sundhedschef, der skal stå i spidsen for udvidelse og forbedring af kommunens sundhedstilbud i en tid, hvor det nære sundhedsvæsen får flere og flere opgaver. I opslaget lægges der stor vægt på, at den nye sundhedschef er en stærk netværker, der kan skabe relationer på tværs: »Du er hele kommunens sundhedschef, og du kan skabe resultater i samarbejder, både indadtil i kommunen og gennem relationer udadtil med Region Hovedstaden, andre kommuner, de praktiserende læger og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind