Silkeborg Kommune i coronaopråb: Vi har brug for de pårørendes hjælp Høje smittetal i Silkeborg Kommune medfører nu, at kommunen beder om en håndsrækning fra pårørende på ældre- og socialområdet til at afbøde konsekvenserne for de ældre og sårbare borgere. 

Silkeborg Kommune har i øjeblikket den fjerde højeste coronasmitte i Danmark med over 6.000 smittede på blot en uge. De høje smittetal går i væsentlig grad ud over driften af plejecentre, hjemmeplejen og sociale tilbud i kommunen.  Derfor beder Silkeborg Kommune nu om hjælp fra pårørende til at afbøde konsekvenserne for de ældre og sårbare.  Grundet den høje smitte og de mange sygemeldinger er kommunen lige nu nødt til at prioritere de sundhedsfaglige opgaver først og opfordrer derfor de pårørende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind