Sundhedsdirektør Mette Heidemann flytter fra Middelfart til Kalundborg Kommune, hvor hun skal være direktør for børne-, skole- og familieområdet.

Sundhedsdirektør rykker fra Middelfart til Kalundborg Kommune Middelfart Kommune skal på udgik efter en ny direktør for social- og sundhedsområdet. Mette Heidemann stopper nemlig og skifter til en direktørpost i Kalundborg Kommune.

Mette Heidemann, 49, skal ikke længere være direktør for social- og sundhedsområdet i Middelfart Kommune. Hun stopper 31. oktober, da hun tiltræder i en ny stilling som direktør for børne-, skole- og familieområdet i Kalundborg Kommune. Her begynder hun 1. november Steen Vinderslev, kommunaldirektør i Middelfart har orienteret chefgruppe, byråd og presse via en mail, hvor han bl.a. nævner, at det er rigtig ærgerligt, at Mette Heidemann ikke længere skal være ansat i Middelfart, da hun i sine fem år...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind