Fra 5 til 30: Antallet af social- og sundhedsassistenter pr. 1.000 ældre varierer meget i kommunerne Nogle kommuner har dobbelt så mange sygeplejersker ansat pr. 1.000 ældre end andre. Forskellen er endnu mere markant blandt social- og sundhedsassistenter. 

Der er markante forskelle på, hvor mange sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter kommunerne har ansat i forhold til antallet af ældre. Det viser en ny rapport fra Indenrigs- og Boligministeriets Benchmarkingenhed. I de 10 kommuner med flest social- og sundhedsassistenter ansat er der i gennemsnit 25,6 årsværk pr. 1.000 ældre. Til sammenligning er gennemsnittet for de 10 lavest rangerede kommuner helt nede på 9,9 årsværk. Det er en forskel på mere end 150 pct. Når det gælder antallet af sygeplejersker...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind