Folketinget vedtager lov om genoptræningsgaranti
»Vi vil selvfølgelig gøre os umage med, at opgaven løses både ordentligt og hurtigt, men det kan simpelthen ikke lade sig gøre inden for de nuværende frister,« siger KL-formand Jacob Bundsgaard om den vedtagne genoptræningsgaranti.

Folketinget vedtager lov om genoptræningsgaranti En ny lov om genoptræningsgarantien blev i sidste uge vedtaget af Folketinget. »Det er helt uacceptabelt, at kommunerne kun får cirka en måned til at føre en meget omfattende lovgivning ud i livet,« lyder det fra KL-formand Jacob Bundsgaard.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.