Fire yngre læger fristes af at starte praksis i hjemkommune Et nyt sundhedshus i det gamle Fredericia Sygehus frister en gruppe af fire-fem yngre læger med rødder i Fredericia Kommune. Fredericia Kommune og Region Syddanmark står klar med så meget støtte som muligt, for at det kan lykkes.

Fire-fem yngre læger med rødder i Fredericia er i tæt dialog med Fredericia Kommune og Region Syddanmark om at etablere en stor fælles praksis i Sundhedshuset, skriver Fredericia Dagblad. »De kender hinanden og har udtrykt, at det specifikt er Fredericia, de gerne vil slå sig ned, fordi de kommer herfra. Det kan ikke være bedre, og jeg tror virkelig på, at det kan lykkes, siger projektleder for Sundhedshuset, Sille Kloppenborg, til avisen. Hvis alt falder på plads, så vil de...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.