»Familiens Hus har gjort sig erfaringer, der kan inspirere andre kommuner, der har eller ønsker lignende indsats,« lyder det fra Pernille Beckmann (V).

Familiens Hus hædres med KL’s forebyggelsespris Det blev Høje-Taastrup Kommune og kommunens tiltag Familiens Hus, som vandt KL’s forebyggelsespris 2023, der for nylig blev uddelt på Social- og Sundhedspolitisk forum i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Familiens Hus i Høje-Taastrup Kommune er vinder af KL’s Forebyggelsespris 2023. Prisen blev overrakt ved KL’s Social og Sundhedspolitiske Forum i Aalborg 11.-12. maj.  Familiens Hus har haft stor betydning for familier og børn i sårbare positioner og i sin tale motiverede Pernille Beckmann (V), borgmester i Greve og medlem af KL’s Sundheds- og Ældreudvalg, valget af vinderen på denne vis: »Det forebyggende arbejde fylder rigtig meget i kommunerne. Det er tydeligt at se i de rigtig stærke indstillinger, som...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.