Sygeplejersker: Faglighed skal lede forhandlinger om nært sundhedsvæsen Formanden for DSR’s Faglige Selskab for Sygeplejersker i Kommunerne håber på et fagligt fokus i de kommende forhandlinger om det nære sundhedsvæsen. Et fokus, der vil være svært opnåeligt uden at invitere de faglige parter med om bordet.

Inge Jekes, formand for Dansk Sygeplejeråds Faglige Selskab for Sygeplejersker i Kommunerne, svarer her på, hvad hun og hendes medlemmer ønsker sig af den kommende plan for det nære sundhedsvæsen. Også beslutningen om at det kun er regeringen, regionerne, KL og et par ministerier, der skal repræsenteres i udvalget, kommer under behandling. Hvilke ønsker har du som formand for de kommunale sygeplejersker til det kommende udvalgsarbejde for det nære sundhedsvæsen? »For det første synes jeg, det er utrolig vigtigt, at vi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind