Den store opbakning og et godt team har betydet, at Amneh Hawwa (i midten) og Ruth Ertmann (t.h) glæder sig til at være Tingbjergs nye praktiserende læger. Tingbjerg er udfordret område, der har medført mere opbakning til lægerne fra Københavns Kommune, fortæller Sundheds- og Omsorgsborgmester, Sisse Marie Welling (SF).

Fælles indsats fik lægerne tilbage til Tingbjerg Efter at have stået uden læge i tre år, har borgerne i Tingbjerg atter deres egen praktiserende læge. Et samarbejde mellem Region Hovedstaden, Københavns Kommune og PLO har trukket hele to læger til området.

Omkring 6.000 borgere i Tingbjerg har stået uden læge i nærområdet siden 2015. Men efter tre år har et tæt samarbejde mellem Region Hovedstaden, Københavns Kommune og PLO haft succes med at tiltrække to læger til den socialt belastede bydel. De to nye læger, Amneh Hawwa og Ruth Ertmann, fortæller, at  den store opbakning og et godt team har betydet, at de glæder sig til at komme igang. »Det er en stor opgave at løse alt det sociale, sundhedsmæssige og kulturelle i Tingbjerg....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.