For få kommuner har tilbud målrettet mænd Kun en tredjedel af landets kommuner af har flere permanente forebyggelses- og rehabiliteringstilbud målrettet mænd. Det er ikke godt nok, mener formanden for Forum for Mænds Sundhed.

I en ny opgørelse kortlægger Forum for Mænds Sundhed, i hvor høj grad kommunerne tilbyder forebyggelses- og rehabiliteringstilbud direkte målrettet mænd. Og der er plads til forbedring, mener Svend Aage Madsen, der er formand for Forum for Mænds Sundhed og chefpsykolog ved Rigshospitalets Juliane Marie Center. »Mænd udgør halvdelen af befolkningen og har særlige sundhedsproblemer – lav levetid og dårligt helbred. Derfor er det nødvendigt, at der findes tilbud, der passer til mænd,« siger Svend Aage Madsen. Som en del af opgørelsen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.