»En seng er vel en seng« Som praktiserende læge har jeg i mange år været storforbruger af sygehusets senge. Men sengene forsvinder. Hvad gør jeg mon nu?

Som praktiserende læge har jeg i mange år været storforbruger af sygehusets senge. Jeg har indlagt et utal af patienter – under mange forskellige diagnoser og på alle tidspunkter af døgnet! Årsagerne til indlæggelserne har naturligvis været utallige – der har været behov for forskellige specialer og kompetencer. Én ting har der dog altid været brug for, nemlig en seng, hvor kompetente fagpersoner kan observerer og afdække de behov som patienten har – således at den akutte situation kunne blive afhjulpet. Når jeg...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.