DSR: Etablér medicinsk specialuddannelse til sygeplejersker Formand for DSR Grete Christensen er uforstående overfor Danske Regioners skepsis over for KL's forslag om at etablere en specialuddannelse af sygeplejersker målrettet medicinske patienter.

Kompetencerne skal følge med, når opgaverne flytter. Derfor er det en god idé at følge KL’s forslag fra sundhedsudspillet ‘Sammen om sundhed’ om at etablere en specialuddannelse til sygeplejersker målrettet medicinske patienter. Det skriver Dansk Sygeplejeråds (DSR) formand Grete Christensen i et debatindlæg på Altinget.dk. Hun undrer sig over, at Danske Regioners Bent Hansen ikke bryder sig om forslaget. »Her er det vigtigt at fastslå, at fordi sygeplejerskerne i kommunerne får øget deres kompetencer, betyder det ikke, at der oparbejdes...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind