Diplomuddannelser skal have mulighed for praktikforløb Samfundet får ikke nok ud af de ressourcer, der bliver postet i videreuddannelse på sundhedsområdet. Diplomuddannelser må nemlig ikke indeholde praktik, hvilket tvinger kommunerne til at udvikle deres egne videreuddannelsesforløb.

Uddannelse af sundhedspersonale inden for ældreområdet står højt på kommunernes dagsorden. Kommunerne mangler kvalificerede sygeplejersker til at tage professionelt hånd om det stigende antal ældre med komplekse sundhedsproblemer. Det har kommunerne erkendt, og tusindvis af sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle gennemfører i disse år videreuddannelsesforløb. Men desværre får vi slet ikke nok ud af alle de ressourcer, der bruges på videreuddannelser af de sundhedsprofessionelle. Når kommunerne skal vælge, hvilken kompetenceudvikling de skal vælge for deres medarbejdere, vægter de i stigende grad...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.