Dansk plejecenter åbner i Shanghai Danske Diakonhjem har indviet det første danske plejecenter i Shanghai. Ifølge Dansk Erhverv er der tale om et historisk gennembrud for velfærdseksport til et enormt kinesisk marked.

Et partnerskab med Danske Diakonhjem i spidsen viser vejen for dansk eksport af ældrepleje til Kina, hvor det første danske plejecenter i Shanghai er indviet. Det er et omfattende projekt med 200 plejeboliger og 600 ældreboliger, som er kommet i stand gennem i et partnerskab mellem Danske Diakonhjem, en kinesisk partner, danske arkitekter og en dansk uddannelsesinstitution. »Det er intet mindre end et historisk gennembrud for eksport af dansk ældrepleje. Mange har talt om potentialet, men Danske Diakonhjem viser med dette projekt,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind