Børn bliver også syge Selv almindeligvis ressourcestærke mennesker kan møde deres mur, når børn bliver alvorligt syge, men kommunerne kan hjælpe til at undgå, at det sker.

Siden kommunalreformen har regioner og kommuner arbejdet målrettet med at skabe sammenhæng for patienter. Regionerne har hvert fjerde år lavet sundhedsaftaler, som fastlægger ansvar og forpligtelser for hospitaler og kommuner. MedCom har understøttet dette arbejde med udvikling af fælles nationale standarder til den tværsektorielle elektroniske kommunikation. Kommunikationsstandarderne er et godt fundament for samarbejdet, og Region Hovedstaden har under Sundhedsaftalen formuleret en Kommunikationsaftale mellem kommuner og hospitaler for indlagte patienter. Der er stadig meget, der kan blive bedre og meget at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.