Børn med angst fylder mere og mere i kommunerne En rundspørge lavet af Kommunen viser, at 84 pct. af kommunerne har fået flere sager om børn med angst de sidste fem år. Men behandlingstilbuddene mangler.

Der kommer flere og flere tilfælde af angst blandt danske børn. En undersøgelse, som fagbladet Kommunen har lavet, viser, at der hos 36 ud af 43 adspurgte kommuner er kommet flere angstsager. Men kommunerne mangler målrettede tilbud til at behandle de mange angste børn. Kun cirka halvdelen af landets kommuner har således tilbud målrettet børn med angst, og der eksisterer ikke et offentligt tilbud, hvor børnene kan få hjælp. Angst er ifølge bladet Kommunen den hyppigste årsag til førtidspension og samtidig den...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.