Lotte Lenius begynder 1. december som chef for Ældre og Forebyggelse i Assens Kommune.

Assens henter ældre- og forebyggelseschef fra Odense Lotte Lenius er ny chef for Ældre og Forebyggelse i Assens Kommune. Hun kommer fra en stilling som afdelingsleder i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune.

Assens Kommune har ansat Lotte Lenius som chef for Ældre og Forebyggelse. En stilling, hun tiltræder 1. december. Den nye chef kommer fra en stilling i Odense Kommune, hvor hun har været afdelingsleder i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen. Det skriver Assens Kommune i en pressemeddelelse. Ansættelsesudvalget pegede entydigt på Lotte Lenius som ny chef for Ældre og Forebyggelse, siger direktør for Social og Sundhed Michael Bjørn. Hun har nemlig både engagement og ambitioner for området. »Vi får med ansættelsen af Lotte...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.