Michael Bjørn rykker fra stillingen som viedirektør på social- og sundhedsområdet i Assens Kommune for at blive direktør for området.

Assens forfremmer vicedirektør til direktør på sundhedsområdet Siden 2014 har Michael Bjørn været vicedirektør for social- og sundhedsområdet i Assens Kommune, men fra august er han gået en tak op i hierarkiet og er nu ny direktør.

Det er et kendt ansigt, der i begyndelsen af august kunne sætte sig i direktørstolen for social- og sundhedsområdet i Assens Kommune. Byrådet har nemlig besluttet, at 50-årige Michael Bjørn skal være kommunens nye direktør på området, og han kommer fra stillingen som vicedirektør for netop social- og sundhedsområdet i kommunen. En stilling han har haft siden 2014. Michael Bjørn tror på gode og nye borgernære løsninger i samskabelsen med civilsamfundet, og han glæder sig til at blive direktør for...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.