Assens forfremmer vicedirektør til direktør på sundhedsområdet
Michael Bjørn rykker fra stillingen som viedirektør på social- og sundhedsområdet i Assens Kommune for at blive direktør for området.

Assens forfremmer vicedirektør til direktør på sundhedsområdet Siden 2014 har Michael Bjørn været vicedirektør for social- og sundhedsområdet i Assens Kommune, men fra august er han gået en tak op i hierarkiet og er nu ny direktør.

Det er et kendt ansigt, der i begyndelsen af august kunne sætte sig i direktørstolen for social- og sundhedsområdet i Assens Kommune. Byrådet har nemlig besluttet, at 50-årige Michael Bjørn skal være kommunens nye direktør på området, og han kommer fra stillingen som vicedirektør for netop social- og sundhedsområdet i kommunen. En stilling han har haft siden 2014. Michael Bjørn tror på gode og nye borgernære løsninger i samskabelsen med civilsamfundet, og han glæder sig til at blive direktør for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind