Apoteker skal bekæmpe ensomhed blandt ældre

Apoteker skal bekæmpe ensomhed blandt ældre Et nyt tiltag i Aarhus Kommune skal få apotekspersonalet til at gå i dialog med de ældre borgere om ensomhed. Håbet er, at det vil nedbringe ensomheden i samfundet.

Apotekspersonalet skal blive bedre til at opdage, hvis en ældre borger viser tegn på ensomhed eller har behov for nogen at tale med i det daglige. Sådan lyder ambitionen med et nyt tiltag, hvor flere apoteker i Aarhus Kommune har taget initiativ til at forebygge ensomhed blandt kommunens ældre, skriver Jyllands-Posten. Ensomhed er en tilstand, der – hvis den ikke behandles – kan føre til træthed og depression, samt øge risikoen for forhøjet blodtryk og hjertekarsygdomme. Den forebyggende indsats består i,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind