Antipsykotisk medicin på plejehjem udgør stadig stort problem Sundhedsstyrelsens rapport over plejehjemstilsyn i 2014 viser, at der stadig er store problemer med brugen af antipsykotisk medicin på plejehjem. Særligt de demente borgere er udsatte.

Brugen af antipsykotisk medicin har siden 2005, hvor Sundhedsstyrelsen udsendte en advarsel, været et fokusområde på landets plejehjem. Og i dag er der færre plejehjemsbeboere, der får antipsykotisk medicin – men tallet er stadig højt, og blandt de beboere, der får medicinen, er der fortsat problemer med at sikre, at behandlingen bliver givet korrekt. Det viser Sundhedsstyrelsens tilsynsrapport for 2014, hvor brugen af antipsykotisk medicin har været et særligt tema. »Alt i alt vil jeg sige, at det tema, Sundhedsstyrelsen bringer...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.