Ansatte i privat hjemmepleje oplever hårdere arbejdsvilkår Ny analyse fra KORA viser, at de ansatte i den private hjemmepleje har et dårligere psykisk og fysisk arbejdsmiljø i forhold til deres offentlige kollegaer. Over halvdelen overvejer at sige op.

Der er markante forskelle på arbejdsmiljøet i den offentlige og private hjemmepleje. Det viser en analyse lavet af KORA. Medarbejdere i den private hjemmepleje har både et dårligere fysisk og psykisk arbejdsmiljø end deres kollegaer i den offentlige sektor. Det gælder omkring halvdelen af de ansatte i den private hjemmepleje, der i højere grad føler sig psykisk udkørte efter dagens arbejde, mens det gælder omkring en tredjedel af de ansatte i den offentlige hjemmepleje. De privatansatte oplever også, at de...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.