Minister udsætter anbefalinger til det nære sundhedsvæsen Sundhedsministeren giver udvalget for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen ekstra arbejdstid til at komme med deres anbefalinger til at styrke sammenhængen på tværs af sundhedsvæsenet.

I midten af juni skal udvalget for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen have færdiggjort deres arbejde. Det er den nye deadline, som sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) har givet udvalget, der har til opgave at komme med forslag til, hvordan patientforløbene i højere grad kan blive helhedsorienterede. Ifølge kommissoriet skulle udvalget have afrapporteret til ministeren i slutningen af 2016. »Det er ingen nem opgave, vi har givet udvalget, og jeg er fuldt ud bevidst om, at vi ikke fra den...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.