Ældre-eksperter blogger på Kommunal Sundhed Kommunal Sundhed udvider holdet af bloggere med eksperterne på det tværvidenskabelige Center for Sund Aldring på Københavns Universitet.

Der bliver flere og flere ældre i både Danmark og verden. På Center for Sund Aldring på Københavns Universitet, er et tværvidenskabeligt forskningscenter støttet af Nordea-fonden, arbejder en stor gruppe forskere med forskellige specialer sammen om at blive klogere på aldring og skabe forudsætningerne for det gode ældre-liv. Center for Sund Aldrings forskere, der er eksperter på områder som demens, træning og de mere socioøkonomiske aspekter af aldring blogger på skift på Kommunal Sundhed. I denne uge er det demensforsker, lektor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind