Universitetshospital henter ny direktør Michael Dall er ansat som ny direktør for OUH – Svendborg Sygehus, hvor han efterfølger Jens Peter Steensen.

Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg må afgive den konstituerede lægelige direktør, Michael Dall, til Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus, hvor han er fr 15. november er ny direktør. Det oplyser OUH i en pressemeddelelse på hospitalets hjemmeside. I sin nye stilling får Michael Dall sammen med de fem øvrige medlemmer af OUH-direktionen det overordnede ansvar for ledelsen af OUH. Michael Dall afløser Jens Peter Steensen, der har forladt direktørstillingen på OUH til fordel for et job i Sundhedsstyrelsen. Michael Dall har været konstitueret lægelig direktør...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.