Foto: Joachim Rode

Ung komet modtager Dagens Medicins ledelsespris for sin indsats under pandemien Gennem ni måneder brugte 43-årige Jonas Egebart al sin vågne tid i spidsen for Region Hovedstadens corona-taskforce. Tilbage står resultater, som har givet genklang i udlandet, og som han nu modtager Dagens Medicins ledelsespris for.

Jonas Egebart anskaffede sig for nylig et headset. Ikke på grund af designet eller de seneste tekniske nyopdagelser, men af ren og skær nødvendighed. Gennem de seneste ni måneder har den 43-årige vicedirektør på Nordsjællands Hospital arbejdet i stort set døgndrift som leder af Region Hovedstadens coronavaccinations-taskforce. Et arbejde, der har været med til at sikre den rekordhøje tilslutning til vaccineprogrammet herhjemme, men som også har presset personen bag til det yderste. »Til sidst fik jeg fysisk så ondt i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.