Tværsektorielt psykiatrisk samarbejde i hovedstaden bliver permanent En tværsektoriel samarbejdsplatform til gavn for børn og unge i psykisk mistrivsel etableret af Region Hovedstadens Psykiatri og syv kommuner bliver nu gjort permanent. 

I Sundhedsstyrelsens faglige oplæg til en 10-årsplan for psykiatrien bliver børn og unges mistrivsel prioriteret rigtig højt. Region Hovedstadens Psykiatri og syv kommuner i Region Hovedstaden er allerede godt i gang med at hjælpe børn og unge med mistrivsel. Parterne har sammen udviklet samarbejdsplatformen STIME, hvor alle parter tager fælles ansvar for at hjælpe børn og unge i psykisk mistrivsel tidligt og tæt på deres hverdag. Det handler om tidligt at opspore problemer og tilbyde hjælp. Fra foråret 2022 går...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.