Tværsektorielt psykiatrisk samarbejde i hovedstaden bliver permanent En tværsektoriel samarbejdsplatform til gavn for børn og unge i psykisk mistrivsel etableret af Region Hovedstadens Psykiatri og syv kommuner bliver nu gjort permanent. 

I Sundhedsstyrelsens faglige oplæg til en 10-årsplan for psykiatrien bliver børn og unges mistrivsel prioriteret rigtig højt. Region Hovedstadens Psykiatri og syv kommuner i Region Hovedstaden er allerede godt i gang med at hjælpe børn og unge med mistrivsel. Parterne har sammen udviklet samarbejdsplatformen STIME, hvor alle parter tager fælles ansvar for at hjælpe børn og unge i psykisk mistrivsel tidligt og tæt på deres hverdag. Det handler om tidligt at opspore problemer og tilbyde hjælp. Fra foråret 2022 går...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind