Tidligere sundhedschef er blevet SOSU-hjælper
Peter Borup Sørensen stoppede som sundhedschef i Viborg Kommune for at uddanne sig til SOSU-hjælper. Nu er han klar til arbejde i hjemmeplejen.

Tidligere sundhedschef er blevet SOSU-hjælper Den tidligere sundhedschef fra Viborg Peter Borup Sørensen dimitterer som social- og sundhedshjælper.

»Update: Min mission er lykkedes, og jeg trives.« Sådan skriver Peter Borup Sørensen helt kort i et indlæg på LinkedIn, hvor han deler et billede af sig selv med en rose samt et billede af en artikel fra Fagbladet FOA. Peter Borup Sørensen stoppede som sundhedschef i Viborg for i august 2021 at begynde som social- og sundhedselev. Valget traf han for at gå ned i tid og for at komme tæt på mennesker. Og nu er han i en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind