Thisted ansætter ny socialchef
Karen Vraa Jensen tiltræder 1. december som socialchef i Thisted Kommune.Foto: Thisted Kommune

Thisted ansætter ny socialchef Karen Vraa Jensen er ny socialchef i Thisted Kommune. Hun mener, at en vigtig forudsætning for et vellykket socialområde er at tænke på tværs.

Thisted Kommune har fundet sin nye socialchef. Valget er faldet på Karen Vraa Jensen, som kommer fra en stilling som afdelingsleder for det specialiserede område i Brønderslev Kommune.

Karen Vraa Jensen er uddannet socialrådgiver og har siden taget en kandidatgrad i politik og administration og en diplomuddannelse i ledelse, og hun har arbejdet både som socialrådgiver, konsulent og senest som afdelingsleder.

»Det er naturligt for mig at tænke på tværs og sørge for, at der er sammenhæng i organisationen. Det, mener jeg, er en vigtig forudsætning for et vellykket socialområde, og det glæder jeg mig til at arbejde med i endnu højere grad i Thy,« siger Karen Vraa Jensen i en pressemeddelelse.

Den nye socialchef tiltræder stillingen 1. december. Hun ser frem til at arbejde med Helhedsplanen, der skal sikre, at socialområdet i Thy har de rigtige tilbud, der matcher borgernes behov.

»Socialområdet står over for nogle udfordringer på landsplan med et stigende antal borgere, som har brug for hjælp til mange forskelligartede udfordringer. Det er også en realitet i Thy. Det stiller krav til, at vores tilbud er gearet til at håndtere den nye virkelighed, og det arbejde glæder jeg mig til at komme i gang med,« siger Karen Vraa Jensen.

Tue von Påhlman, der er direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen, beskriver den nye chef for kommunens socialområde som en yderst kompetent leder.

»Karen Vraa Jensen har en unik faglig profil, der både indeholder en uddannelse som socialrådgiver, erfaringer med myndighedsarbejde, lederkompetencer og et skarpt strategisk overblik. Hun har med andre ord en stor faglig ballast, som jeg er sikker på, vi vil få stor glæde og gavn af i Thy,« siger Tue von Påhlman i pressemeddelelsen.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.