1, maj tiltræder Katrine Birk Pedersen stillingen som direktør for Arbejdsmarkeds- og Sundhedsforvaltningen i Tårnby Kommune.

Tårnby henter sundhedsdirektør fra Gladsaxe Katrine Pedersen Birk er ny direktør for Arbejdsmarkeds- og Sundhedsforvaltningen i Tårnby Kommune.

24 ansøgere var en del af kandidatfeltet til at blive den nye direktør for Arbejdsmarkeds- og Sundhedsforvaltningen i Tårnby Kommune. Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at pege på Katrine Pedersen Birk blandt kandidaterne til at blive kommunens nye forvaltningschef.  Hun kommer fra en stilling som beskæftigelses- og socialchef i Gladsaxe Kommune, hvor hun har været ansat i de seneste syv år, og før det var hun afdelingschef i Københavns Kommune på beskæftigelsesområdet.  Katrine Pedersen Birk har første arbejdsdag i Tårnby...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind