Sygeforsikringen ”danmark” donerer millionbeløb til sundhedsfremmende projekter De sidste tre år har Sygeforsikringen ”danmark” doneret penge til sundhedsdonationer. I år lyder beløbet på 150 mio. kr., som går til projekter inden for sundhedsfaglig forskning, forebyggelse og oplysning.

De fleste forbinder Sygeforsikringen ”danmark” med tilskud til sundhedsfremmende behandlinger såsom tandlægebesøg og medicin. Men foreningen arbejder også for at forbedre danskernes sundhed på længere sigt. Det sker gennem donation af en del af investeringsoverskuddet, som skal støtte dansk forskning og forebyggelse på sundhedsområdet. Det skriver Sygeforsikringen ”danmark” i en pressemeddelelse. »Som Danmarks største forening har vi et ansvar. Ikke ’bare’ for at gøre noget godt for sundhedstilstanden i Danmark her og nu, men også for at sikre et sundere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind