Syddanmark vil investere 5,8 mio. kr. i lægepraksis i Ribe Investering i en lægepraksis i et sundhedshus i Ribe skal være med til at trække praktiserende læger til byen.

Fra 2017 skal borgere i Ribe og omegn kunne gå til læge, tandlæge, jordemoder, hjemmesygeplejen samt kommunal genoptræning, når de besøger Ribe Sundhedscenter. Region Syddanmark har besluttet at investere 5,8 mio. kr. i en lægepraksis, som skal ligge i sundhedscentret, og der vil blive plads til tre læger samt en uddannelseslæge. Region Syddanmarks formand for Sundhedssamordningsudvalget, Tage Pedersen (V) siger i en pressemeddelelse, at regionen tror på, at man ved at investere i lægeklinikken, kan være med til at trække læger...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.