Sundhedsreform giver ingen svar om øget sammenhæng
»Reformen beskriver vigtigheden af sammenhæng, men afsnittet omkring sammenhæng er det absolut mest fluffy i hele udspillet. Hvad er det, der skal skabe det sammenhængende arbejde? De spørgsmål er ikke blevet besvaret, og vi er ikke blevet klogere på, hvad kommunerne og de almen praktiserende læger konkret skal gøre anderledes,« siger Sidsel Vinge, projektchef ved VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

Sundhedsreform giver ingen svar om øget sammenhæng Ifølge projektchef i Vive Sidsel Vinge, er der flere spørgsmål end svar i regeringens udspil til en ny sundhedsreform. Centralt står spørgsmålet om, hvad der konkret skal skabe sammenhængen i et nyt sundhedsvæsen, mener hun.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind