Sundhedsreform giver ingen svar om øget sammenhæng
»Reformen beskriver vigtigheden af sammenhæng, men afsnittet omkring sammenhæng er det absolut mest fluffy i hele udspillet. Hvad er det, der skal skabe det sammenhængende arbejde? De spørgsmål er ikke blevet besvaret, og vi er ikke blevet klogere på, hvad kommunerne og de almen praktiserende læger konkret skal gøre anderledes,« siger Sidsel Vinge, projektchef ved VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

Sundhedsreform giver ingen svar om øget sammenhæng Ifølge projektchef i Vive Sidsel Vinge, er der flere spørgsmål end svar i regeringens udspil til en ny sundhedsreform. Centralt står spørgsmålet om, hvad der konkret skal skabe sammenhængen i et nyt sundhedsvæsen, mener hun.

En nærhedsfond på seks mia. kroner, 100 nye ydernumre til praktiserende læger og i alt 2.000 flere optagede sygeplejersker frem mod 2022 var nogle af hovedpunkterne i udspillet til en ny sundhedsreform, der kom frem på dagens pressemøde, efter at det allerede i går stod klart, at regionerne vil blive nedlagt til fordel for fem […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement