Sundhedschef rykker fra Aalborg til Silkeborg
Annette Secher tiltræder 1. februar som ny sundheds- og omsorgschef i Silkeborg Kommune.

Sundhedschef rykker fra Aalborg til Silkeborg Annette Secher bliver ny sundheds- og omsorgschef i Silkeborg Kommune. Hun glæder sig til at være en del af det tværgående samarbejde i Silkeborg.

Silkeborg Kommune kan nu sætte navn på Inge Banks afløser. Økonomi- og erhvervsudvalget har nemlig godkendt ansættelsen af Annette Secher som ny sundheds- og omsorgschef i kommunen, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Annette Secher er 52 år og har 15 års erfaring med ledelse inden for sundheds- og ældreområdet og det specialiserede socialområde, de seneste fire år som ældre- og sundhedschef i Aalborg Kommune. Tidligere har hun været ældre- og handicapchef i Rebild Kommune og social-, psykiatri- og handicapchef i Syddjurs Kommune

Hun tiltræder stillingen i Silkeborg 1. februar, men hun kender i forvejen kommunen fra sit samarbejde med kommunen, bl.a. fra sin tid i BDO, og gennem sit samarbejde med Sundheds- og Omsorgsafdelingen i forskellige tværkommunale opgaver og fora.

»I Silkeborg får jeg muligheden for at arbejde på tværs af hele sundheds- og omsorgsområdet, med både forebyggelse og behandling, og herigennem arbejde videre med de gode initiativer, som allerede er igangsat eller i støbeskeen. Jeg oplever, at man i Silkeborg er rigtig gode til at tænke og samarbejde på tværs af fagområder og sektorer, og jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af det tværgående samarbejde,« siger hun i en pressemeddelelse.

Annette Secher er uddannet sygeplejerske og har en Master of Public Governance fra Aalborg Universitet. Hun har løbende siddet i flere bestyrelser og styre- og arbejdsgrupper, blandt andet på Sosuskolen, i KL og ministerier, og hun har aktivt bidraget i etableringen af den nye APN-uddannelse for sygeplejersker.

»Vi får en dygtig og erfaren leder, som har et indgående kendskab til sundheds- og omsorgsområdet, og som har erfaring med at arbejde i store organisationer. Vi glæder os til at byde Annette Secher velkommen i Silkeborg Kommune,« udtaler direktør Anders Kjærulff.

Annette Secher bor i Risskov. Hun er gift og har tre voksne børn.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.