Kristian Heunicke
KL-direktør Kristian Heunicke bliver sat fri af sine opgaver inden for socialområdet for at fokusere 100 pct. på sundhedsområdet. Tidligere var han direktør for social- og sundhedsområdet.

Sundhed får sin egen direktør i KL Sundhed- og ældre bliver et selvstændigt center i Kommunernes Landsforening med Kristian Heunicke som direktør. Han mener, at KL er blevet voksen på sundhedsområdet.

Hvis det nære sundhedsvæsen i kommunerne for alvor blev født med kommunalreformen i 2007, har det brugt de sidste år på at gå igennem en barndom og pubertet med al den usikkerhed og de kluntede fejl, der nu engang hører til en opvækst. 2019 bliver dog sandsynligvis året, da kommunerne træder ind i de voksnes rækker og for alvor tager arbejdshandskerne på, når det gælder sundhed. Banen er allerede kridtet op. I foråret blev sundheds- og ældreudvalget et selvstændigt udvalg...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.