Sundhed dominerede folkemødet Årets folkemøde på Bornholm er netop slut, og sundhed var – måske ikke overraskende – blandt de emner, der fik lov at fylde allermest.

Demensbehandling, frivillighed og varme hænder var blandt de emner, der fik stor opmærksomhed på årets folkemøde på Bornholm. Mødet, hvor politikere, lobbyister og journalister både krydser klinger i debatter og drikker øl sammen bagefter er hurtigt blevet en sommertradition for alle med en aktie i dansk samfundsliv, og fremmødet er imponerende: Ministre, fagformænd, topdirektører og studieværter boltrer sig lystigt mellem hinanden langs havnen i Allinge. Sundhed fyldte rigtig meget på årets møde, og på de sociale medier fyldte det især....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.