Jonatan Schloss: Folketingets afgørende svigt Regerings sundhedsudspil mangler en konkret plan, skriver Jonatan Schloss, adm. direktør i Kommunernes Udviklingscenter. Uden en plan vil de mangler, vi allerede ser i dag, blive meget værre.

Regeringens udspil til en sundhedsreform indeholder ingen konkrete svar på sundhedsvæsenets udfordringer. Der er simpelthen så lidt konkret indhold i det, at det ikke er muligt at være uenig, fordi der ikke står noget. Eneste nyt er et tiltag til at begrænse rygning. Reformudspillet forholder sig derimod ikke til, at antallet af +80-årige fordobles i løbet af få år. Dvs. massivt stigende efterspørgsel efter personlig pleje i kommunerne og mange flere multisyge og behandlingskrævende patienter i almen praksis, og i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind