Stigning i antallet af aarhusianske børn i mistrivsel En afdækning af trivslen blandt børn i Aarhus Kommune viser, at flere og flere børn mistrives. Samtidig er ventetiden til hjælp igennem PPR og specialområdet steget, for budgettet ikke er fulgt med udviklingen.

Aarhus Kommune har et problem: Flere og flere børn mistrives, og lange ventetider øger kun problemet, viser en afdækning af trivslen blandt kommunens børn. Den afslører også, at budgettet til PPR og specialområdet ikke er fulgt med udviklingen i antallet af børn med behov for ekstra støtte, og det presser børn og forældre, dagtilbud, skoler og PPR. »Det er på mange måder deprimerende læsning, og en meget alvorlig udfordring, vi står overfor. I hele landet oplever vi, at børn og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind